4 Şubat 2012 Cumartesi

Dijital Video Kamera - El Kamerası - To hand Camcorder - SD/MMC - Kartlarına Kayıt Yapıyor - 3.1 MP - USB - TELEVISION Out - Kargo Bedava - NINETY NINE TL

Dijital Video Kamera - El Kamerası - At hand Camcorder - SD/MMC - Kartlarına Kayıt Yapıyor - 3.1 MP - USB - TELEVISION Out - Kargo Bedava - NINETY NINE TL

Bu ürünün bedelini kapıda ürünü teslim alırken ödemek için önce 9,75 TL olan Kapıda Ödeme Masrafını ödemeniz gerekiyor.a far off Ayrıntı için BURAYA TIKLAYIN .

Çok güzel bir el kamerası , eskiden bu cihazlar banttan oluşan kasetlere kayıt yapardı artık SD ve MMC gibi minicik ortamlara saatlarce kayıt yapıyor , ürün çok şık bir el kamerası , fiyatıda çok uygun . Yandan açılır bir ekranı var , çekim yaparken veya daha sonra ne çektiyseniz oaradan seyredebilirsiniz. Taşıması çok kolay. 

 

 

 

Ayrıca çok güzel bir hediye olur bu el kamerası , kaç liraya aldığınıız kimselere söylemeyin :)A DISTANT aldığınız fiyatın en az 2 mislini tahmin edeceklerdir.  Siparişlerinizi kredi kartınızla paypal üzerinden verebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizden ürün hakkında bilgi alabilirsiniz:

 

 Esra Hanım: 0 532 212 07 46

Bilgen Hanım: 0 532 215 SIXTY THREE 27

Suser Hanım: 0 532 270 33 04

Pınar Hanım: 0 532 270 SEVENTY SEVEN 42

Bu ürün için ilave bir resim bulunmamaktadır.


Ürünün Satıldığı Siteye Gidin ...

Hiç yorum yok: