30 Eylül 2011 Cuma

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Bursaspor Gençlerbirliği'ne acımadı: 4-0

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Spor Toto Süper Lig'de FIVE. haftanın açılış maçında Bursaspor, konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-0'lık skorla farklı yendi. Bursaspor'un gollerini FORTY FOUR ve SIXTY EIGHT. dakikada Ozan İpek, SEVENTY ONE. dakikada Stepanov ve EIGHTY THREE. dakikada Turgay kaydetti.Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile Gençlerbirliği maçına yeşil-beyazlı taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Bursa Atatürk Stadı'ndaki müsabakada yeşil-beyazlı takım, yıllardır ilk kez bu kadar boş tribünlere karşı oynadı. 27 bin taraftar kapasiteli stadın ancak 3'te 1'i doldu.

Taraftarlar ilgi göstermediği için maç oldukça sessiz başladı.

Bursasporlu taraftarların her maç öncesi yaptığı, futbolcuları tek tek tribüne çağırıp alkışlama geleneği bu maçta tekrarlanmadı.

Yaklaşık 10 bin taraftar, maçın başlamasından hemen önce futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı.

Bursa'ya gelen 6 Gençlerbirliği taraftarı da maçı kendilerine ayrılan bölümden izledi.

Kadroda revizyon

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, her maça farklı ELEVEN ile çıkma geleneğini Gençlerbirliği karşısında da sürdürdü.

Sağlam, başarılı defans oyuncusu İbrahim ile vazgeçilmezleri arasında yer alan Batalla'yı yedek soyundururken, yerine Stepanov ile Insua'yı ilk 11'de başlattı.

Sestak, geçen haftaki Sivasspor maçında olduğu gibi yine ilk 11'de yer alırken Sağlam, Svensson ve Okan Deniz'i bu sezon ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna aldı.Kaptan Serdar

Bursaspor'un genç futbolcusu Serdar Aziz, Gençlerbirliği maçına kaptan olarak çıktı.

Takım kaptanı Batalla'nın yedek kadroda yer almasıyla Sağlam, kaptanlık pazu bandını genç Serdar Aziz'e verdi.

Tugay Kerimoğlu trübündeGalatasaray'ın teknik ekibinde yer alan Tugay Kerimoğlu da maçı izleyenler arasındaydı.

Maçı kapalı tribünde izleyen Kerimoğlu'nun gelecek hafta Türk Telekom Arena'da konuk edecekleri Bursaspor ile ilgili maç boyunca no longer tuttuğu dikkatlerden kaçmadı.

Bangura için saygı duruşu

Maç öncesi kardeşi vefat eden Bursaspor'un golcü futbolcusu Teteh Bangura da unutulmadı. Yakalandığı hastalık nedeniyle yaşamını yitiren Bangura'nın SIXTEEN yaşındaki kardeşi Mohamed Bangura için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Maçtan dakikalar

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını Bursaspor geliştirdi. Sağ kanattan hareketlenen Sestak, topu ön direğe ortaladı. Turgay'ın gelişine vuruşunda yerden giden topu kaleci Ramazan iki hamlede yakaladı.

3. dakikada sağ kanattan hareketlenen N'Diaye topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Turgay'ın kafa vuruşunda kaleye giden topu Ramazan son anda tokatladı.

24. dakikada Bursaspor'un sağ kanattan kazandığı korner atışını Vederson kullandı. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Ramazan gole izin vermedi.

28. dakikada Gençlerbirliği atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Tum, çaprazdan topa sert vurdu. Carson, yerden gelen topa iki hamlede sahip oldu.

37. dakikada Bursaspor internet bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Kazanılan serbest atışı kullanan Vederson bestu arka direğe doğru ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Serdar, most sensiblea istediği gibi vuramayınca pozisyon autla sonuçlandı.

43. dakikada Gençlerbirliği atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Tum, diğer taraftan ceza sahasına giren Randall'ın önüne aktardı. Randall, kaleci Carson ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa istediği gibi vuramayınca Carson, meşin yuvarlağı rahat bir şekilde kontrol etti.

44. dakikada sağ kanattan hareketlenen Basser, topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Ozan, topu kafayla filelere gönderdi: 1-0.

İlk yarı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

50. dakikada Gençlerbirliği atağında sağ kanattan hareketlenen Soner, topu kale alanına ortaladı. Tum'un kafa vuruşunda top kaleci Carson'da kaldı.

63. dakikada Gençlerbirliği atağında Yasin, ceza sahasının hemen önünde sol çaprazda buluştuğu topu yerden sert bir vuruşla kaleye gönderdi. Bursaspor defansı kaleye giden topu son anda kornere gönderdi.

64. dakikada Gençlerbirliği atağında Azofeifa ceza sahası dışından topa sert vurdu. Kaleye yönelen topu Serdar son anda kornere çeldi.

68. dakikada Bursaspor ikinci golü buldu. Oyuna yeni giren Batalla'nın pasıyla soldan ceza sahasına giren Ozan, çaprazdan sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-0.

74. dakikada Bursaspor farkı 3'e çıkardı. Sol kanattan kazanılan korner atışını kullanan Batalla, topu ön direğe ortaladı. Havadan gelen topa iyi yükselsen Stepanov, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 3-0.

76. dakikada Bursaspor atağında soldan ceza sahasına giren Batalla, topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Turgay'ın vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.

79. dakikada Bursaspor atağında sol kanattan hareketlenen Basser ceza sahasından topa vurdu. Ramazan, yerden gelen sert topu iki hamlede kontrol etti.

83. dakikada Bursaspor bir kez daha gol sevinci yaşadı. Batalla, topu ceza sahasının içine giren Turgay'ın önüne aktardı. Kaleci Ramazan'ı çalımlayan Turgay, plase bir vuruşla topu filelere gönderdi: 4-0.

Maç, Bursaspor'un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Taraftardan alkış

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'un Gençlerbirliği'ni 4-0 yendiği maçın ardından yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolcuları ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı tribünlere çağırarak alkışladı.

Maçın 4-0 olmasının ardından tribün şov yapan taraftarlar, bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlar, futbolcular ve Ertuğrul Sağlam'ı tribünlere çağırdı. Önce "Sonsuza kadar, sonsuza kadar Ertuğrul hocayla sonuna kadar" diye bağıran taraftarlar, daha sonra futbolcularla birlikte tezahürat yaptı.

Maraton ve kapalı kale arkası tribündeki taraftarların yanına giden futbolcular, yağmur nedeniyle yaklaşık 50 kadar taraftarın bulunduğu açık kale arkası tribündeki taraftarların çağrısını da karşılıksız bırakmadı.

Futbolcuların, az sayıdaki taraftarın yanına giderek birlikte tezahürat yapması, diğer tribünlerce de alkışlandı.

Taraftarlar, iki takım kaptanı Ömer Erdoğan ve Serdar Aziz'e ayrı ayrı tezahürat yaptı.

Ozan İpek ve Serdar Aziz, istek üzerine saha ortasına geçerek taraftarlara "3'lü" çektirdi.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok: