30 Eylül 2011 Cuma

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Carvalhal'ın canı sıkkın

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, 2-1 mağlup oldukları Stoke Town maçında kendilerinin daha iyi oynadığını öne sürerek, hakemlerin mücadeleyi kötü yönettiğini söyledi.Carvalhal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısının başında, StokeCity'yi galibiyetinden dolayı tebrik ederek, "Ancak, sahadaki en iyi takım kazanmadı" dedi.

Mücadelenin hakemlerini eleştiren Portekizli çalıştırıcı, rakibinkazandığı penaltının şüpheli olduğunu, kendilerine ise penaltının verilmediğinidile getirdi.

Hakem kararları konusunda fazla konuşmak istemediğini kaydeden Carvalhal,şunları söyledi:

"Ama bazen konuşmak gerekiyor. Böyle güçlü ve havadan oynayan bir takımısavunduğunuz zaman ya FORTY tane faul ya da FORTY tane penaltı çalınması lazım. Penaltı kararı konusunda herkesin kafasında soru işareti kaldı. Sahadaki 6 hakem, elleoynanan bir pozisyonu ise görmedi."

Stoke Town karşısında çok iyi ve kaliteli futbol oynadıklarını vurgulayansiyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, "Rakibimizin bize karşı nasıl oynayacağınıdaha önce söylemiştim. İlk golleri duran toptan oldu. Hem kornerlerde, hem yantoplarda adaletsiz bir şekilde ceza alanı içindeydiler. Best bizdeyken de kaliteli kontrol ettik. Bu maç bir adım ileri gittiğimizi gösterdi ve ilerisi için beniumutlandırdı. Beşiktaş taraftarına da teşekkür ediyorum, sürekli bize destekverdiler" diye konuştu.

-"BİZ MAÇI KAZANMAK İSTİYORDUK"-

Carlos Carvalhal, Stoke Town kenar yönetimi ile olan diyaloglarının hatırlatılması üzerine ise şunları kaydetti: "Stoke City'liler bazı pozisyonlarımızı vakit geçirme olarakdeğerlendirdi. Ben de onlara beraberlikten memnun olmadığımı söyledim. Bu nedenle maçı durdurmadığımızı belirttim. Mücadeleden ve bazı darbelerden dolayı oyuncuların yüzü kıpkırmızı. Rüştü ve Egemen gerçekten sakatlandıkları için yerdekaldılar. Biz kazanmak istiyorduk."


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok: