25 Eylül 2011 Pazar

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Fenerbahçe "olağanüstü" toplandı

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya kulüp üyeleri büyük bir ilgi gösterirken, üyeler salon dışında oluşturulan platformlardan da toplantıyı takip ediyor.

Salona sığmayan kongre üyeleri tesislerdeki balkondan ve havuz başında dev ekran önüne konulan sandalyelerden kongreyi takip etmeye çalışıyor.

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Aziz Yıldırım'ın koltuğu boş bırakıldı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu olağanüstü genel kurul toplantısında hazır bulunurken, yönetim kurulu masasında genel sekreter Vedat Olcay ile başkan vekili Nihat Özdemir'in oturdukları koltuk arasında bir koltuk boş bırakıldı.

Kongrede, genel sekreter Olcay'ın yaptığı açılışın ardından kongre divan başkanlığı seçildi.

Talat Yılmaz başkanlığındaki kongre divanı, oy çokluğuyla seçilirken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve başta dün Siirt'te şehit olan askerler ve tüm şehitler ile vefat eden kulüp üyelerinin anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından toplantının gündem maddelerine geçildi.

Yılmaz, bu toplantının fikir alışverişi yapılması ve bu süreçte yaşananlarla ilgili bilgi kirliliğini önlenmesi amacıyla gerçekleştirildiğini ifade ederek, tutuklulukları süren başkan Yıldırım ve yöneticiler ile tartışmalı konuların göz önünde bulundurularak, kulübe zarar verecek sözlerden ve davranışlardan kaçınılmasını istedi.

Vefa Küçük: "Yıkılmadık, yıkılmayacağız inşallah"

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisler'indeki olağanüstü genel kurul toplantısında konuşan kulüp eski yöneticisi Vefa Küçük, yönetim kuruluna desteğinin sürdüğünü ancak 3 Temmuz'dan sonra takip edilen bazı politikaları yanlış bulduğunu ifade etti.

Şike soruşturması sürecinde Fenerbahçe'nin yaşadığını 10 şiddetinde bir depreme benzeten Küçük, "3 Temmuz'dan sonra başımıza gelen 10 şiddetinde depremcamiamızı sarsmıştır. Temellerini yerinden oynatmıştır ama yıkılmadık, yıkılmayacağız inşallah" ifadesini kullandı.

-"2015'E KADAR GÖREVDE KALMALISINIZ"-Vefa Küçük, mevcut yönetimin 2012 seçimli kongre değil 2015 kongresine kadar görevde kalması gerektiğini savundu.

Depremin bu yönetim döneminde yaşandığını anlatan Küçük, "Camianın temellerinin yeniden sağlam oturtulması, camiamızın dimdik ayakta durabilmesi için ana sorumluluk onlardadır. Hiçbirinin bırakıp bir yere gitmeye hakkı yoktur. Başta başkan vekilimiz olmak üzre. Sizlerin 2012 değil 2015 yılı mayıs kongresine kadar görevde kalmanız gerekir. Bu enkazı ve bu depremi yine sizin yönetiminiz, başkanınızın dirayetiyle sizler geçiştirmek ve düzeltmek durumundasınız" ifadelerini kullandı.

-"AYDINLAR'IN BİR KALEMDE SİLİNMESİ BANA TERS GELDİ"-

Vefa Küçük, camiada Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a verilen tepkiyi hatırlatarak, "Kulübe bu kadar hizmet etmiş bir arkadaşımızın bir kalemde silinmesi hatta ihracının bir istenmesi bana ters geldi" dedi.

Küçük'ün, Aydınlar'a destek veren konuşmasına salondan farklı tepkiler yükseldi. Küçük'ü eleştirenler olduğu gibi, Aydınlar ile ilgili görüşlere destek verenler de seslerini yükselttiler.

-ALİ ŞEN'DEN UEFA UYARISI-

Birlik ve beraberlik mesajları veren Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, UEFA nezdinde yaşanabileceklerle ilgili yönetim kuruluna ve kongre üyelerine uyarılar yaptı.

Fenerbahçe'yi büyük bir tehlikenin beklediğini vurgulayan Şen, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmada hazırlanacak iddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesi durumunda UEFA'nın harekete geçebileceğini anlatarak, "UEFA beklenen deliller oluşmuş diye kabul edip, mahkeme kararını beklemeyebilir. UEFA'da yönetmelikler böyle. Bizim lobi yapmamız lazım. Haklı olduğumuz konularda bilmeyenlere fikirlerimizi aktarmamız lazım" diye konuştu.

UEFA ile de dostane ilişkiler kurmanın daha iyi olacağını kaydeden Şen, "Bugün kavga günü değildir" dedi.

Şen, bu tehlikenin yalnız Fenerbahçe için değil, soruşturmada adı geçen diğer kulüpleri de kapsadığını ifade etti.

Camia olarak UEFA, Futbol Federasyonu ve kamuoyu ile işleri olduğunu anlatan Şen, Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, "Bu salon 10 bin kişi olsa 10 bin kişi dolardı. Aramızda birbirini sevmeyen insanlar olabilir. Ancak bugün kaş çatma günü değildir. Bugün standard bir genel kurul günü değildir" dedi.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'e de her zamankinden daha ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini anlatan Ali Şen, camiada tepki gören Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a da destek verdi.

Ali Şen, "Şenes Erzik'e ihtiyacımız olacaktır. O açıktan desteğini bize gösteremez. Erzik'e ihtiyacımız her zamandan daha fazladır. TFF Başkanı Aydınlar çok iyi bir Fenerbahçelidir. Her kelimesini her hareketini beğenmeyebiliriz ama bugünkü kadar birlik ve beraberlik günü tarihimizde yoktur. Ne Mehmet Ali Aydınlar'ı ne de diğer bazı isimleri beğenmesek bile tepki göstermeyelim" diye konuştu.

-ÖZTÜRK, "TARİH HİÇBİR ŞEYİ UNUTMAZ, GELECEK KUŞAKLARA AKTARIR"-Konuşmacılar arasında yer alan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, belediye başkanı olarak değil, kulübün bir kongre üyesi olarak söz aldığını belirterek, beraberlik mesajları verdi.

Her kurumun zor günleri olabileceğini vurgulayan Öztürk, "Bu günleri yönetimimiz, taraftarımız, kadınlarımız, çocuklarımız futbolcularımızla birlikte adım adım güvenle geçiyoruz. En ufak bir kuşkum, tereddütüm yok. Her kurumun zor günleri olur. Bu zor günlerde birlik ve beraberlik gerekir. Bu nedenle bugün Fenerbahçeliler olarak Fenerbahçemizle büyüme günüdür. Böyle günlerde dostlar düşmanlar belli olur. Bazıları ihbarcılık yapar bazıları kulübüne sahip çıkar. Tarih hiçbir şeyi unutmaz, her şeyi gelecek kuşaklara aktarır. Bu kulübe herhangi şekilde yan bakanlar, Avrupa'ya mektup yazanlar unutmasınlar ki ilahi adalettecelli eder" şeklinde konuştu.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok: