4 Ekim 2011 Salı

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Milli Takıma Selçuk İnan müjdesi

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Türkiye'nin Kazakistan ile yaptığı maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle iki maç ceza alan Selçuk İnan'ın cezasının ertelendiği ve Almanya maçında forma giyebileceği açıklandı.
Kazakistan maçının son dakikalarında gördüğü kırmızı kart sonucunda iki maç ceza olan Selçuk İnan, Avusturya maçında forma giyememişti.

Almanya maçında da cezalı olan Selçuk, Futbol Federasyonu'nun iki avukatı ile birlikte İsviçre'ye giderek, UEFA Tahkim Kurulu'na savunmasını verdi.

Gerekçeli karar henüz açıklanmazken, milli futbolcunun cezasının ertelendiği, ancak 3 yıl boyunca gözetim altında tutulacağı ve UEFA Disiplin Kurulu'ndan yeni bir ceza alması halinde yeni ve eski cezasının birlikte uygulanacağı ifade edildi.

Buna göre Selçuk İnan, Türkiye'nin 7 Ekim Cuma günü Almanya ile oynayacağı 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu müsabakasında forma giyebilecek.

Selçuk mutlu

A Milli Futbol Takımı'nın başarılı futbolcusu Selçuk İnan, Almanya ve Azerbaycan ile oynayacakları iki maçtan en az 4 puan almaları gerektiğini söyledi.

Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in kendilerine karşı forma giyeceğinin hatırlatılması ve onun yerinde olması halinde nasıl bir duygu içinde bulanacağının sorulması üzerine Selçuk, "Mesut'un yerinde olsam şu an Türk Milli Takımı'nda olurdum. Yetenekli bir kardeşimiz, Almanya'yı tercih etmişse kararına saygı duymak gerekiyor" diye yanıt verdi.

Selçuk, Kazakistan maçında gördüğü kırmızı kart sonrası aldığı 2 maç cezanın 1 maça indirilmesi ile ilgili olarak da şunları söyledi:

"2 maç cezam vardı, Almanya maçını da kapsıyordu. Ancak federasyondaki avukatlarımızla birlikte İsviçre'ye gittik. Mahkemede bir duruşmaya çıktım. Pozisyonu anlattım, ifademi verdim, olumlu karşıladılar. Cezamı iptal etmediler, ertelediler. 3 yıl içinde aynı şekilde kırmızı kart görürsem alacağım cezanın üstüne eklenecek 1 maçlık ceza. Bir daha böyle bir hata yapacağımı düşünmüyorum. Kazakistan maçında kötü niyetli değildim aslında. Rakibe de vurmadım ama hakem öyle görmüş, ertelendiği için mutluyum."


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok: