4 Ekim 2011 Salı

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Wild Card operasyonu başladı

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Filenin Sultanları'nın olimpiyat vizesi alması için Dünya Kupası'na katılması gerekiyor. Bu amaçla Türkiye Voleybol Federasyonu başkanı Erol Ünal Karabıyık, milli takımın wild card alarak Dünya Kupası'na katılıabilmesi için harekete geçti.(A) Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa üçüncüsü olmasının ardından, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın yaptığı açıklama, tüm gözleri Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği'ne (FIVB) çevirdi.

Karabıyık'ın, millilerin oynadığı üçüncülük maçının ardından yaptığı, "Sıra bende. Dünya Kupası'na 'wild card' almak için elimden geleni yapacağım" şeklindeki açıklamayla, olimpiyatlara vize veren Dünya Kupası'na katılmak için bir umut kapısı da aralanmış oldu. Karabıyık, milli takımın Dünya Kupası'na katılabilmesi için "wild card" alması yönündeki çalışmalarına başladı.

Bugüne kadar takım sporlarında henüz olimpiyatlara katılma başarısı gösteremeyen Türkiye, 2012 Londra Olimpiyatları'nda bu özlemi sadece voleybol ile giderebilecekken, gündeme gelen konuyla ilgili AA muhabirinin görüştüğü Erol Ünal Karabıyık, "FIVB nezdinde girişimlere başladık, ancak bu politik bir durum. Bir kurala bağlı olmadığı için internet bir şey söylemek çok zor" dedi.

FIVB'nin, wild card'a aday olan ülkelerden İtalya ve Sırbistan'ı Dünya Kupası'nda görmek isteyeceğini kaydeden Karabıyık, "Tamamen FIVB'de buna karar verenlerin tercihine kalmış bir şey, bu nedenle 'olur' ya da 'olmaz' diyemiyorum. Ben elimden geleni yapacağım. Üçüncülük maçının ardından ilk olarak FIVB Asbaşkanı Sırp Aleksandar Boricic ile görüştüm. Bugün tekrar telefonla görüşeceğiz, gerekirse gidip ziyarette bulunacağız" diye konuştu.

Karabıyık, "Wild card almamız durumunda Dünya Kupası'nda ilk 3'e girerek olimpiyatlara gitme şansımız nedir?" sorusuna ise "Burada alacağımız neticeden çok, kazanacağımız puanlar önemli. Dünya Kupası'nda alınacak puanlar kıta elemelerine taşınıyor. Bu puanlar bizim için son derece önemli" şeklinde cevap verdi.

-Göllü: "Şansımız eşit"-

Eski Kadın Milli Takımlar Sorumlusu Cengiz Göllü de Türkiye'nin diğer adaylarla şansının eşit olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin her yıl ne kadar çok ilerleme kaydettiğini tüm dünyanın kabullendiğini anlatan Göllü, "Bu nedenle wild card'a aday olan her ülke ile eşit şansımız olduğunu düşünüyorum. Biz, artık dünyada yenemeyeceğimiz bir takımın olmadığını kanıtladık. Kağıt üstünde bakıldığında Rusya, İtalya, ABD, Çin, Küba gibi ülkeleri mutlaka bir organizasyonda yendik. Onların ne kadar şansı varsa, bizim de o kadar şansımız var. Ancak, buna karar verecek olan FIVB. Bu nedenle bir şey söylemek zor" şeklinde konuştu.

Cengiz Göllü, Türkiye'nin wild card alsın ya da almasın, voleybolda artık hep yukarılara oynayacağını, dünyanın en iyi takımları arasında yer alacağını da sözlerine ekledi.

-FIVB, derece ve yayın garantisi istiyor-

Öte yandan, FIVB'nin resmi web sitesinde yer alan açıklamada, wild card'ı alacak iki ülkeye, FIVB'nin yanı sıra Japonya'nın en büyük televizyon şirketi FUJİ TELEVISION ile Japonya Voleybol Federasyonu (JVA) yetkililerinin karar verdiği belirtiliyor.

Sitedeki açıklamada, takımların kıta şampiyonalarında elde ettiği derecelerin etkili olduğu kaydedilirken, aynı zamanda aday ülkeden yayın garantisi de isteniyor.

Bu arada, başkanlığını Çinli Wei Jizhong'un yaptığı FIVB'de, wild card'a aday ülkelerden Dominik Cumhuriyeti, Sırbistan ve İtalya'dan birer delege yönetim kurulunda yer alırken, ülkemizden bir temsilcinin bulunmaması, Türkiye adına bir handikap gibi gözüküyor.

-Kupa Kasım ayında Japonya'da-

Her four yılda bir yapılan ve 1nine91 yılından bu yana olimpiyat vizesi veren Dünya Kupası, ilk olarak 1973 yılında Uruguay'da düzenlendi. 1977'den itibaren organizasyonu tekeline alan Japonya, 9 kez ev sahipliği yaptığı kupada, bugüne kadar 1 altın ve 2 gümüş madalya kazandı. Küba four altınla başı çekerken, Çin'in 3 altın madalyasının bulunduğu organizasyonda son kupayı 2007'de İtalya kaldırdı.

Bu yıl 11'incisi gerçekleştirilecek 2011 Dünya Kadınlar Kupası, 4-18 Kasım tarihlerinde yine Japonya'da yapılacak. 12 takımın tek devreli lig usulüne göre mücadele edeceği kupaya katılım hakkı elde eden ülkeler arasında Kenya (Afrika şampiyonu), Cezayir (Afrika ikincisi), Brezilya (Güney Amerika şampiyonu), Çin (Asya şampiyonu), Japonya (Asya ikincisi), Kore (Asya üçüncüsü), ABD (Kuzey ve Orta Amerika ve Karayipler şampiyonu), Dominik Cumhuriyeti (Kuzey ve Orta Amerika ve Karayipler ikincisi), Sırbistan (Avrupa şampiyonu), Almanya (Avrupa ikincisi) bulunuyor.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok: