1 Ekim 2011 Cumartesi

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Filenin Sultanları finalde yok!

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Türkiye, ev sahibi Sırbistan'a 3-2 yenildi ve finale çıkma şansını kaybetti.İtalya ile Sırbistan'ın ortaklaşa düzenlediği şampiyonada, (B) Grubu ikincisi olarak play-off turunda İspanya'yı, çeyrek finalde Rusya'yı rahat geçen (A) Milli Takım, yarı finalde turnuvanın bir diğer evsahibi takımı Sırbistan ile karşılaştı.

Filenin Sultanları, 2-0 geriye düşmesine karşın maçı 2-2'ye getirdi. Ancak tie-break setini kaybedince tarihinde ikinci kez finale çıkma şansını kaçırdı.

Karşılaşmanın ilk seti çekişmeli başlarken, bloklarda yüksek yüzdeyle oynayan Sırbistan, ilk teknik molayı 8-4 önde tamamladı. İkinci teknik molaya kadar oyunda dengeyi kuramayan (A) Milli Takım, ikinci teknik molaya da 16-8 geride girdi.

Oyunun son bölümünde de oyundan düşen Ay-yıldızlılar'da basit hatalar artınca ilk seti, Sırbistan rahat bir şekilde 25-10 kazandı.

İkinci sete, ilk setteki gibi bloklardaki üstünlüğünü sürdürerek başlayan Sırbistan, Türkiye'nin savunmada istediği performansı gösterememesinden de yararlanarak, ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Molanın ardından (A) Milli Takım toparlanma belirtileri gösterse de ikinci teknik molaya 16-11 geride kapattı.

"Filenin Sultanları", oyunun son bölümünde skoru, 20-16'dan 23-22'ye getirmesine karşın seti 25-22 kaybetti ve maçta 2-0 geriye düştü.

Müsabakanın üçüncü seti oldukça çekişmeli başlarken, (A) Milli Takım, servisleri oyuna sokmada sıkıntı yaşayınca, ilk teknik mola 8-7 Sırbistan üstünlüğüyle geçildi. Oyundaki hakimiyetini yavaş yavaş ev sahibi takıma kabul ettiren "Filenin Sultanları", maçın başından beri ilk kez bir teknik molayıönde kapattı: 16-15

Ay-yıldızlılar, oyunun son bölümüne 22-19 önde girmesine rağmen, servis oyuna sokmadaki hatalar ve Sırbistan'ın bloklardaki etkinliği, aradaki puan farkının kapanmasına neden oldu: 23-23

Neslihan'ın etkili servisi seti, Türkiye'nin 25-23 kazanmasını sağladı. Bu sonuçla, Türkiye maçta durumu 2-1'e getirdi.

Karşılaşmanın FOUR. setine oyunun kontrolünü ele geçirerek başlayan (A) Milli Takım, hücumdaki etkisini arttırdı ve ilk teknik molayı 8-6 önde tamamladı.

Hücumdaki etkinliğine savundaki hırsını ekleyen (A) Milli Takım, ikinci teknik molayı da 16-13 önde geçti. Molanın ardından, Sırbistan'ın oyun içindeki pozisyon hataları, rakibin oyundan düşmesine neden oldu ve son bölüme "Filenin Sultanları", 24-21 üstün girdi.

Son bölümde, Sırbistan skoru 24-23'e getirse de Ay-yıldızlılar, smaçlardaki yüksek performanslarıyla 25-23 kazanmasını bildi ve maçta durumu 2-2'ye getirdi.

Tie-break setine de 3. ve FOUR. seti almanın yüksek moraliyle başlayan "Filenin Sultanları", ilk bölümü 5-1 önde geçti. Son sayısına kadar büyük çekişme içinde geçen setin son bölümünde, Sırbistan oyundaki dengeyi lehine çevirince seti 15-12, maçı da 3-2 kazanarak, finale yükseldi.

Maçtan notlar...-Karşılaşmayı, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Ali Rıza Çolak da takip etti.

-Yaklaşık 500 kadar Türk taraftar, tribünden "Filenin Sultanları"na destek verdi.

-Sırp taraftarlar maç öncesi kartonlardan ülkelerinin bayraklarını oluşturdukları koregrafiyle tribünlerde renkli görüntüler oluşturdu.

-Türkiye, şampiyonanın üçüncülük-dördüncülük maçında (B) Grubu müsabakasında 3-2 yendiği İtalya ile TSİ 16.00'da karşılaşacak.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok: